Колаж , Нова ТвПетел следи какво мислят известни българи за изцепката на

...
Колаж , Нова ТвПетел следи какво мислят известни българи за изцепката на
Коментари Харесай

Радев за изцепката на Хазарта: Депутатите да не забравят, че изграждат отношение към българските граждани

Колаж , Нова Тв

" Петел " следи какво мислят известни българи за изцепката на Ицо Хазарта в Народното събрание.

Президентът Румен Радев разяснява междинния пръст на депутата от " Продължаваме промяната " Христо Петров - Ицо Хазарта, който той сподели пред ПГ на ГЕРБ-СДС в четвъртък в Народното събрание.

Според президента " тук не става въпрос за междинен пръст, а за цялостното държание и отношение на депутатите вътре в Народното събрание ". " Нашият парламент се е нагледал на какво ли не. Но нашите народни представители не би трябвало да не помнят, че с всичките си дейности – с метода, по който приказват, с метода, по който наподобяват, построяват отношение към българските жители ", сподели пред публицисти в петък Румен Радев.

Той разяснява и потребността от актуализация на бюджета, която се чака да влезе в действие от 1 юли и да включва всички антикризисни ограничения.  " Естествено, че има потребност от актуализация. Всички антикризисни ограничения на държавното управление би трябвало да минат през Народното събрание. Много хора ги чакат. Аз се надявам да има по-бързо развиване, с цел да не бъдат и тези ограничения прекомерно закъснели, само че най-важното е да забележим една устойчива управническа стратегия на държавното управление, с цел да забележим битка с рецесията и обществена поддръжка ", сподели президентът.

Той отговори на спекулациите, че американските изтребители, които кацнаха през вчерашния ден в авиобаза " Граф Игнатиево ", носят опасности поради това, че могат да придвижват нуклеарно оръжие. " Категорично в България няма нуклеарно оръжие, това са спекулации. Изтребителите водят подготвителни действия взаимно с българските Военновъздушни сили и оказват помощ за интензивен Air Policing – защита на въздушното пространство ", изясни Радев.

Президентът бе запитан и какво счита за митинга на служителите на реда и надзирателите, който се готви в цялата страна. " Всички професионални пластове, всички хора, които правят някаква активност, имат своите учредения за по-добри условия на труд, само че за мен е значимо да има разговор с ръководещите ", отговори Радев, написа actualno.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР